(0416) - 652420
   Homepage      Producten    Substraten     Culvita Tuinturf 40 liter

Culvita Tuinturf

40 liter


Type Prijs (inc. BTW)
1 zak € Prijs op aanvraag  

Culvita Tuinturf wordt gebruikt als bodemverbeteraar en is met name zeer geschikt voor het gebruik bij zuurminnende planten zoals hiede, hortensia, coniferen en rododendrons.

Culvita Tuinturf is een zuiver natuurproduct uit zeer oude veenlagen welke vele duizenden jaren geleden zijn ontwikkeld.
Cultiva Tuinturf is diepbruin van kleur.
De zuurgraad (pH) is laag, het bevat geen meststoffen en heeft naast een hoge watercapaciteit een hoog gehalte aan organische stof.

Gebruiksaanwijzing
Bij het planten van zuurminnende gewassen wordt per plantgat 5 tot 10 liter tuinturf gemengd met dezelfde hoeveelheid van de oorspronkelijke grond. Dit mengsel deels in het plantgat en deels rond de kluit aanbrengen. Na het planten regelmatig aangieten met water.
Voor optimale groei en bloei jaarlijks een laag van ongeveer 5 cm rondom zuurminnende gewassen strooien en inwerken.

De grondstoffen voor de Cultiva producten moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Bij de samenstelling van de Culvita producten worden alleen die grondstoffen gebruikt die aan deze hoge eisen voldoen. Daarnaast worden alle Culvita producten regelmatig gecontroleerd. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal product voor het perfecte resultaat.

Contact
 • Agro Nova BV
  Van der Duinstraat 128
  5161 BS
  Sprang Capelle

  Tel: (0416) - 652420
  Email: info@agronova.nl

© Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB