(0416) - 652420
   Homepage      Producten    Substraten     Culvita Tuinaarde 40 liter

Culvita Tuinaarde

40 liter


Type Prijs (inc. BTW)
1 zak € Prijs op aanvraag  

NU IN DE AANBIEDING!

Geschikt bij vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen en coniferen.

De gekozen grondstoffen van dit product zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die de fabrikant er aan stelt. Naast een basisbemesting en kalk bevat het RhizoPlus.

RhizoPlus is een mengsel van Mycorrhiza en andere rhizosphere bacteriŽn en schimmels. Door de toevoeging van RhizoPlus zal de opname van voedsel en water sneller en makkelijker op gang komen. Bovendien bevordert RhizoPlus het natuurlijk evenwicht.

Culvita Tuinplantengrond is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe planten. Het kan ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting. Het is speciaal samengesteld om planten snel in hun nieuwe omgeving te laten aanslaan. Culvita Tuinplantengrond kan bij vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen, perkplanten en coniferen worden toegepast. Maar niet bij zuurminnende planten. Gebruik dan Culvita Tuinplantengrond voor Zuurminnende planten.

Gebruiksaanwijzing
Volg altijd aanwijzingen zoals deze zijn weergegeven op het etiket van de plant. Graaf een ruim plantgat. Vul het gat op met Tuinplantengrond zodat er voldoende ruimte over blijft voor de kluit. Plaats de plant in het gat. Vul aan met Tuinplantengrond. Druk de grond aan zodat de plant stevig blijft staan. Giet, indien gewenst, aan met water.

Hoewel Culvita Tuinplantengrond een meststof bevat, zal een bemesting na verloop van tijd noodzakelijk zijn. Dit naar behoefte van de plant.

Contact
 • Agro Nova BV
  Van der Duinstraat 128
  5161 BS
  Sprang Capelle

  Tel: (0416) - 652420
  Email: info@agronova.nl

© Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB