(0416) - 652420
   Homepage      Producten    Substraten     Culvita Mediterrane Potgrond 40 liter

Culvita Mediterrane Potgrond

40 liter


Type Prijs (inc. BTW)
1 zak € Prijs op aanvraag  

Culvita Mediterrane Potgrond kan worden gebruikt voor palmen, olijven, vijgen, citrus-achtige en andere Mediterrane planten.

In Culvita Mediterrane Potgrond worden de beste veensoorten gemengd met kokosgruis tot een optimaal groeimedium. Klei is toegevoegd voor een betere waterhuishouding. Om de juiste pH- waarde te bereiken wordt kalk toegevoegd. Voedingsstoffen komen van een speciale NPK meststof met sporenelementen, voldoende voeding voor de eerste 6 weken. Bovendien is er voor de eerste zes maanden een organische bemesting meegegeven. Aan Culvita Mediterrane Potgrond is RhizoPlus toegevoegd.

Hoewel dit product een meststof bevat zal het noodzakelijk zijn om na verloop van tijd een bemesting uit te voeren. Dit afhankelijk van de behoefte van uw planten.

RhizoPlus is een mengsel van mycorrhiza en andere rhyzosphere bacteriŽn en schimmels. Door de toevoeging van RhizoPlus zal de opname van voedsel en water sneller en makkelijker op gang komen. Bovendien bevordert RhizoPlus het natuurlijk evenwicht.

Planten uit de landen rondom de Middellandse zee zijn erg gelieft bij veel tuinliefhebbers. Door de uitstraling en de sfeer van deze planten roepen ze vaak een vakantiegevoel op.

Mediterrane planten stellen hoge eisen aan de potgrond waar ze in staan. Immers ze groeien langzaam en staan vaak langer in dezelfde pot of kuip. Het is daarom belangrijk dat de potgrond luchtig blijft. Bovendien bevat deze potgrond de juiste bestanddelen voor een optimale waterhuishouding.


Contact
 • Agro Nova BV
  Van der Duinstraat 128
  5161 BS
  Sprang Capelle

  Tel: (0416) - 652420
  Email: info@agronova.nl

© Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB