(0416) - 652420
   Homepage      Producten    SCHUINE WAND MODEL standaard PRESTIGE modellen     SCHUINE Wand, ACD Prestige, Breedte 453 cm, Nok 272 cm. Onze ACD Prestige is de meest verkochte glazen kas! Prijzen incl. Fundering!

SCHUINE Wand, ACD Prestige, Breedte 453 cm, Nok 272 cm.

Onze ACD Prestige is de meest verkochte glazen kas! Prijzen incl. Fundering!


Type Prijs (inc. BTW)
S304H Lengte 2,98 meter Veiligheidsglas 
S305H Lengte 3,71 meter Veiligheidsglas 
S306H Lengte 4,45 meter Veiligheidsglas 
S307H Lengte 5,19 meter Veiligheidsglas 
S308H Lengte 5,93 meter Veiligheidsglas 
S309H Lengte 6,67 meter Veiligheidsglas 
S310H Lengte 7,41 meter Veiligheidsglas 
RAL-kleuren € Op aanvraag  

De meest verkochte glazen kas!
Dankzij een hobbykas uit het assortiment ACD� PRESTIGE kan je als hobbytuinier toch kweken als een professional. De kassen zijn standaard uitgerust met veiligheidsglas van 4 mm. Het dak is standaard in kathedraal glas en de zij-, voor- en achterkant is in helder glas. Eventueel is een wijziging van deze glascombinatie mogelijk tegen een meerprijs. Als je kwaliteit belangrijk vindt, dan kies je gegarandeerd voor een sterke hobbykas met alle professionele voordelen. Gewoon MEER hobbykas voor MINDER geld.
Denk eraan: de tuinkas wordt onvermijdelijk te klein. Daarom doe je er goed aan om de kas niet te klein te kopen. Kweken in een hobbykas is namelijk onbeperkt, voordelig en leuk. De meeste mogelijkheden ontdek je pas nadat je de kas hebt gekocht.
VOOR HET AANTAL DAKRAMEN KLIKT U OP HET TABELLETJE ONDER DE FOTO.

TEGEN MEERPRIJS LEVERBAAR IN IEDERE GEWENSTE KLEUR!!

Tuinbouwglas laat ongeveer 90% van de totale lichthoeveelheid door. Direct zonlicht moet het glas onder een hoek van 90� raken om de maximale hoeveelheid door te laten. Als de hoek kleiner of groter is, wordt er een deel teruggekaatst(reflectie). Tijdens de zomer is er voor de meeste planten meer dan genoeg licht, maar in de wintermaanden krijgen ze niet genoeg licht. Daarom werd gezocht naar de beste vorm voor hobbykassen. De hobbykasjes met schuine wanden zijn speciaal ontwikkeld om meer licht door te laten. De beste helling van de wand ten opzichte van het horizontale vlak is 78�. In de winter bereikt het zonlicht de aarde onder een hoek van ongeveer 15�. Daarom staan de schuine wanden van de ACD PRESTIGE min of meer loodrecht op de zonnestralen en laten ze dus een maximale hoeveelheid licht door. Tijdens de zomer is de hoek niet zo van belang, omdat de intensiteit van het zonlicht dan groter is.

Assortiment ACD PRESTIGE met schuine wanden
De tuinkassen zijn standaard uitgerust met 4 mm tuinbouwglas. Het dak is gehamerd glas, de zij-, voor- en achterkant is helder glas. Tegen een meerprijs is wijziging van deze glascombinatie mogelijk. Het assortiment "ACD PRESTIGE" met schuine wanden heeft 1 hoogte
De hoogte van de goot bedraagt 172 cm. 
De hoogte van de nok is afhankelijk van de breedte:

 • breedte 306 cm = nokhoogte van 237 cm
 • breedte 380 cm = nokhoogte van 253 cm
 • breedte 453 cm = nokhoogte van 272 cm

  Alle afmetingen zijn buitenmaten en inclusief de fundering van 8 cm.


 • Gerelateerde producten


  SCHUINE Wand, ACD Prestige, Breedte 380 cm, Nok 253 cm. Onze ACD Prestige is de meest verkochte glazen kas! Prijzen incl. Fundering!

  SCHUINE Wand, ACD Prestige, Breedte 380 cm, Nok 253 cm.

  Onze ACD Prestige is de meest verkochte glazen kas! Prijzen incl. Fundering!

  De meest verkochte glazen kas! ...

  SCHUINE Wand, ACD Prestige, Breedte 306 cm, Nok 237 cm. Onze ACD Prestige is de meest verkochte glazen kas! Prijzen incl. Fundering!

  SCHUINE Wand, ACD Prestige, Breedte 306 cm, Nok 237 cm.

  Onze ACD Prestige is de meest verkochte glazen kas! Prijzen incl. Fundering!

  Dankzij een hobbykas uit het assortiment ACD PRESTIGE kan je als hobbytuinier toch kweken als een professional. De kassen zijn standaard uitgerust met veiligheidsglas van 4 mm. Het...

  € 1899,=
  Contact
  • Agro Nova BV
   Van der Duinstraat 128
   5161 BS
   Sprang Capelle

   Tel: (0416) - 652420
   Email: info@agronova.nl

  © Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB