(0416) - 652420
   Homepage      Producten    PRESTIGE ACTIES     PRESTIGE ACTIE S106H-B Schuine wanden 306 x 445 x 172/237 cm 13,59 m�

PRESTIGE ACTIE S106H-B Schuine wanden

306 x 445 x 172/237 cm 13,59 m�


Type Prijs (inc. BTW)
Veiligheidsglas € 2349,=  
Veiligheidsglas + RAL kleur € 3159,=  

De meest verkochte glazen kas!
Dankzij een hobbykas uit het assortiment ACD� PRESTIGE kan je als hobbytuinier toch kweken als een professional. De kassen zijn standaard uitgerust met veiligheidsglas van 4 mm. Het dak is standaard in kathedraal glas en de zij-, voor- en achterkant is in helder glas. Eventueel is een wijziging van deze glascombinatie mogelijk tegen een meerprijs. Als je kwaliteit belangrijk vindt, dan kies je gegarandeerd voor een sterke hobbykas met alle professionele voordelen. Gewoon MEER hobbykas voor MINDER geld.

Denk eraan: de tuinkas wordt onvermijdelijk te klein. Daarom doe je er goed aan om de kas niet te klein te kopen. Kweken in een hobbykas is namelijk onbeperkt, voordelig en leuk. De meeste mogelijkheden ontdek je pas nadat je de kas hebt gekocht.

VOOR HET AANTAL DAKRAMEN KLIKT U OP HET TABELLETJE ONDER DE FOTO.

Afmetingen
306cm x 445cm
Hoogte goot: 172cm
Hoogte nok: 237cm

Constructie
Tuinbouwglas van 4mm (gehamerd glas in het dak en helder glas in de wanden)
Bevestiging met rubbers
Inclusief: aluminium fundering, 1 deur en 2 dakramen

- gratis levering aan huis in Nederland (met uitzondering van de eilanden)

De voordelen van een kas met schuine wanden:
- Verbeterde licht- en warmteopvang
- Extra winst in de breedte
- Verminderde winddruk
- Stabiele constructie
- Lagere prijs per m�
- Extra volume en dat zorgt voor een stabielere temperatuur

Voordelen kas met veiligheidsglas:
Gehard glas is 5x sterker dan gewoon tuinbouwglas en bij breuk valt het uiteen in honderden kleine stukjes. Er zijn geen scherpe randen, dus het glas is veiliger voor je kinderen, voor dieren en voor jezelf. Er is minder kans op breuk bij het transport en tijdens het monteren. Bovendien is gehard glas hagelbestendiger.
De optie Veiligheidsglas is nu verkrijgbaar voor alle kassen ACD Prestige, want jouw veiligheid is belangrijk voor ons! Veel kweekplezier...

Tuinbouwglas laat ongeveer 90% van de totale lichthoeveelheid door. Direct zonlicht moet het glas onder een hoek van 90� raken om de maximale hoeveelheid door te laten. Als de hoek kleiner of groter is, wordt er een deel teruggekaatst(reflectie). Tijdens de zomer is er voor de meeste planten meer dan genoeg licht, maar in de wintermaanden krijgen ze niet genoeg licht. Daarom werd gezocht naar de beste vorm voor hobbykassen. De hobbykasjes met schuine wanden zijn speciaal ontwikkeld om meer licht door te laten. De beste helling van de wand ten opzichte van het horizontale vlak is 78�. In de winter bereikt het zonlicht de aarde onder een hoek van ongeveer 15�. Daarom staan de schuine wanden van de ACD PRESTIGE min of meer loodrecht op de zonnestralen en laten ze dus een maximale hoeveelheid licht door. Tijdens de zomer is de hoek niet zo van belang, omdat de intensiteit van het zonlicht dan groter is.

Assortiment ACD PRESTIGE met schuine wanden
De tuinkassen zijn standaard uitgerust met 4 mm tuinbouwglas. Het dak is gehamerd glas, de zij-, voor- en achterkant is helder glas. Tegen een meerprijs is wijziging van deze glascombinatie mogelijk. Het assortiment "ACD PRESTIGE" met schuine wanden heeft 1 hoogte
De hoogte van de goot bedraagt 172 cm. 
De hoogte van de nok is afhankelijk van de breedte:

 • breedte 306 cm = nokhoogte van 237 cm
 • breedte 380 cm = nokhoogte van 253 cm
 • breedte 453 cm = nokhoogte van 272 cm

  Alle afmetingen zijn buitenmaten en inclusief de fundering van 8 cm.

 • Contact
  • Agro Nova BV
   Van der Duinstraat 128
   5161 BS
   Sprang Capelle

   Tel: (0416) - 652420
   Email: info@agronova.nl

  © Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB