(0416) - 652420
   Homepage      Producten    Innogreen Meststoffen     BioBodem ( Enting bodemleven ) 10 kg en 25 kg

BioBodem ( Enting bodemleven )

10 kg en 25 kg


Type Prijs (inc. BTW)
10 kg € Prijs op aanvraag  
25 kg € Prijs op aanvraag  

Bodemverbeteraar met micro-organismen

Een goed gewas begint bij een gezonde bodem. In de bodem komen van nature diverse organismen voor: bacteriŽn, actiminocyten, mycorrhiza, schimmels, protozoŽn en regenwormen. Deze organismen houden de gezonde bodemstructuur in stand. Ze veroorzaken holten en zorgen voor de afbraak van dood organisch materiaal. Daarnaast beschermen ze wortels tegen bodempathogene. BioBodem bestaat uit micro-organismen en tevens voedingsstoffen voor deze micro-organismen: o.a. bacteriŽn, schimmels, zeewier en gisten.

De unieke samenstelling van BioBodem verrijkt het bodemleven waardoor de bodemstructuur en de beworteling verbeteren. Er ontstaat een betere lucht/water huishouding en er komen voedingsstoffen voor de plant vrij uit compost, humus en organische stof. Medebepalend zijn een juist pH, de bodemstructuur, de al aanwezige voedingsstoffen, het gehalte aan organische stof, het vochtvasthoudend vermogen van de bodem enz. BioBodem is een mooie, kleine, goed strooibare korrel en hoeft slechts eenmaal per jaar gestrooid te worden. Zodra de bodem een goed biologisch evenwicht heeft bereikt is BioBodem niet meer nodig.

BioBodem
- enting van micro-organismen
- gezondere vitale planten
- optimale beworteling
- verbetering van de lucht/water huishouding
- minder uitval
- betere uitstoeling van planten
- verbetering van opname van meststoffen

Dosering
Algemeen advies:
Bij een lichte grond 6 kg per 100 m≤ per strooibeurt
Bij zware grond 4 kg per 100 m≤ per strooibeurt

Voor een optimaal resultaat is het verstandig de dosering door ťťn van onze adviseurs te laten bepalen aan de hand van de bodemgesteldheid.

Tip:
Op plaatsen waar moeilijk een korrel door de grond te werken is kunnen middels Mycorrhizae A of B micro-organismen ook vloeibaar geŽnt worden.

IngrediŽnten
Beendermeel, cacaodoppen, kalk, compost, ectomycorrhiza, encomycorrhiza, actinomyceten, zeewier, humuszuren, aminozuren, bacillus spp.

Voor de uitleg van het bedrijf Innogreen, klikt u bovenaan op productuitleg.

Contact
 • Agro Nova BV
  Van der Duinstraat 128
  5161 BS
  Sprang Capelle

  Tel: (0416) - 652420
  Email: info@agronova.nl

© Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB