(0416) - 652420
   Homepage      Producten    Bio Nova Meststoffen     SproeiMix Bladvoeding

SproeiMix

Bladvoeding


Type Prijs (inc. BTW)
0,25 Liter € Op aanvraag  
1 Liter € Op aanvraag  
5 Liter € Op aanvraag  

BN Sproeimix is een zuiver biologisch en niet giftig plantenverzorgingsmiddel en bestaat uit een speciale combinatie van zeealgen en plantenextracten. Dit product bestaat uit zeealgen, calciumchelaat, vitaminen, aminozuren, 80 spoorelementen, natuurlijke vetzuren en een groot aantal natuurlijke groei- en bloeihormonen.

De speciale combinatie van deze stoffen zorgt voor een betere stofwisseling, een betere uitloop van ogen en scheuten en een hogere chlorofyl productie, (dit is van belang bij teelten met kunstmatige belichting). Vooral voor moederplanten en stekken is dit een belangrijk product. Bij moederplanten zorgt BN Sproeimix voor meer scheutvorming en dus meer stekken, en voor al gesneden stekken zorgt een bespuiting met dit product voor vitaliteit en langer groen blijvende stekken.
DOSAGE:

 • Moederplanten: éénmaal per week bespuiten met een oplossing van 15 ml. per liter.
 • Stekken: nadat het eerste worteltje door de startplug is gegroeid, éénmaal bespuiten met een oplossing van 10 ml. per liter. Voor beiden geldt dat vooral onder het blad gespoten moet worden, daar zitten de meeste stomata (huidmondjes), waardoor de bladeren vloeistoffen kunnen opnemen.

Contact
 • Agro Nova BV
  Van der Duinstraat 128
  5161 BS
  Sprang Capelle

  Tel: (0416) - 652420
  Email: info@agronova.nl

© Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB