(0416) - 652420
   Homepage      Producten    Bio Nova Meststoffen     Nutri-Nova A+B 1L, 5L & 20L

Nutri-Nova A+B

1L, 5L & 20L


Type Prijs (inc. BTW)
1 Liter € Op aanvraag  
5 Liter € Op aanvraag  
20 Liter € Op aanvraag  

Al jaren vormt Nutri Nova A/B substraat meststof de meest eenvoudige oplossing voor het kweken op kunstmatig substraat zoals steenwol en andere substraten. Doordat groei en bloei gecombineerd zijn tot één product is de toepassing heel eenvoudig. Er zijn dus qua voeding maar twee flessen/vaten nodig voor de hele teelt. Deze meststof is vrij van ballastzouten en bestaat uit louter direct opneembare mineralen. Met andere woorden: een complete voeding met het gebruiksgemak van een chemisch A/B systeem en de kwaliteit van de beste biologische meststoffen.

De gebruikte mineralen zijn alle van “Food-Grade” kwaliteit en de spoorelementen zijn gechelateerd om in een bredere pH-range opneembaar te blijven.

Het gebruik van deze meststoffen is bijzonder eenvoudig en in de praktijk beperkt het zich tot het eenvoudig afmeten van de juiste hoeveelheden A en B en het één voor één goed mengen in de bijbehorende hoeveelheid water. Na het mengen kan, indien nodig, met fosforzuur de pH afgesteld worden op 5,8 (5,5-6,5). (controleer de pH-meter éénmaal per maand met de daarvoor bestemde ijkvloeistoffen)

Nutri Nova is de beste hydromeststof die momenteel op de markt is en overtreft vergelijkbare voedingsstoffen. Het kweken met Nutri Nova zal dan ook steeds resulteren in topresultaten, vooral als de andere groeifactoren licht, lucht en plantmateriaal, ook optimaal zijn.

DOSERING:

400-500 ml. A+B per 100 liter water
. In de eerste week van de groei kan volstaan worden met een lagere dosering. Bouw in die teeltfase de dosering op van 200 ml. naar 400 ml. Vanaf de tweede week is de volle dosering nodig om de planten te voorzien van de optimale hoeveelheid voeding.

Gebruik steeds de aanbevolen verzorgingsmiddelen, dat zal een TOP resultaat opleveren.

Gebruik van K 20 vanaf week vier is aan te bevelen.Gerelateerde producten


K 20 0,25L, 1L, 5L & 20L

K 20

0,25L, 1L, 5L & 20L

Kalium voor beter intern transport en afharding van vruchten en bloemen. Erg belangrijk voor de koohydraat huishouding. Klik op het winkelwagentje achter uw gewenste volume, de ...

€ Op aanvraag
Contact
 • Agro Nova BV
  Van der Duinstraat 128
  5161 BS
  Sprang Capelle

  Tel: (0416) - 652420
  Email: info@agronova.nl

© Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB