(0416) - 652420
   Homepage      Producten    Bio Nova Meststoffen     AutoFlowering-Supermix 1L, 5L & 20L

AutoFlowering-Supermix

1L, 5L & 20L


Type Prijs (inc. BTW)
1 Liter € Op aanvraag  
5 Liter € Op aanvraag  
20 Liter € Op aanvraag  

Dit type plant wordt hoe langer hoe interessanter want ze procuceren prachtige bloemen in zo`n twee maanden en vereisen niet al te veel ervaring van de kweker.
Vanuit technologisch standpunt is het eenvoudiger om met deze plant een goed resultaat te krijgen dan met planten die afhankelijk zijn van een korte of lange daglicht periode. Omdat Bio Nova vooraan staat met nieuwe ontwikkelingen is een speciaal geformuleerde meststof voor deze planten gecreŽerd. Er is een specifieke Autoflowering-Supermix ontworpen om op eenvoudige wijze in een optimale bemesting te voorzien.
De Autoflowering-Supermix werkt hetzelfde als de andere Supermixen en kan naadloos in de bestaande schemaīs ingepast worden. Vanaf de 3e week bloei moet PK 13/14 toegevoegd worden als Superbloeier. Met deze twee producten kan de hele teelt volbracht worden. Voor de meer toegewijde kweker zijn uitbreidingen met Roots, X-Cel, TML en BN-Zym mogelijk. De NPK verhouding is met 5-2-5 iets gewijzigd. De spoorelementen zijn ook bijgesteld en de toevoeging van gefermenteerde algen zorgt voor een top resultaat.

Deze meststof bestaat uit:
- macro elementen: NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg en Si
- micro elementen in chelaatvorm: Fe, Mn, Zn, B, Cu en Mo
- vitaliserende plantenextracten


Bovenstaande elementen zijn volkomen zuiver, van natuurlijke oorsprong en vrij van ballaststoffen. Hierdoor is deze meststof snel opneembaar en kan met een lage EC waarde volstaan worden.


AutoFlowering-SuperMix zorgt voor een intensief bodemleven, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete bemesting tijdens groei- en bloeifase.

DOSERING:

Continu in het voedingsvat 280-350 ml. per 100 liter water.
In de eerste week van de groei kan opgestart worden met een lagere dosering. Bouw in die teeltfase die dosering op van 175 ml. naar 280 ml. Vanaf de tweede week is de volledige dosering nodig om de planten te voorzien van de optimale hoeveelheid voeding. In de bloeiperiode moet PK 13-14 als Superbloeier extra worden toegevoegd. In gebieden met een laag kalk cijfer (zacht water) dient Ca 15 toegevoegd te worden.
Gerelateerde producten


PK 13-14 0,25L, 1L, 5L & 20L

PK 13-14

0,25L, 1L, 5L & 20L

Een krachtige combinatie van de twee belangrijkste bloeimineralen. Door velen gebruikt als een universeel toepasbare booster voor de bloeiperiode. Klik op het winkelwagentje ach...

€ Op aanvraag
Contact
 • Agro Nova BV
  Van der Duinstraat 128
  5161 BS
  Sprang Capelle

  Tel: (0416) - 652420
  Email: info@agronova.nl

© Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB