(0416) - 652420
   Homepage     Bodemanalyse: Voor optimale groei & bloei

Bodemanalyse

Voor optimale groei & bloei


Bodem onderzoek

Voor een grond analyse hebben wij 1 liter grond nodig. Graag sturen we iemand langs om op deskundige wijze een monster te laten trekken. Inbegrepen is een compleet rapport met bemestingsadvies.

Meer info

Water analyse

Voor een analyse hebben wij 250ml water nodig. Zonder mogelijkheid voor heranalyse is 125ml voldoende. Inbegrepen is een compleet rapport met bemestingsadvies.

Meer info

Potgrond/Substraat analyse

Voor een analyse is 250 tot 500 ml substraat nodig. Inbegrepen is een compleet rapport met bemestingsadvies.

Meer info

Nematoden water of planten

Aaltjes

We kunnen verschillende soorten nematologische onderzoek uit laten voeren. Vooral grond en wortels worden onderzocht op aaltjes, maar ook bollen en drainwater. Er zit een professioneel advies bijgeleverd bij de analyse.

Meer info

Nematoden in grond/substraat

Aaltjes

We kunnen verschillende soorten nematologische onderzoeken uit laten voeren. Vooral grond en wortels worden onderzocht op aaltjes, maar ook bollen en drainwater. Er zit een professioneel advies bijgeleverd bij de analyse.

Meer info

DNA Multiscan

Schimmels of bacteriŽn

De nieuwste techniek om schimmels en bacteriŽn op te sporen is gebaseerd op het vinden van het DNA van deze pathogenen. In een enkele test kunnen we ongeveer 55 schimmels en/of 13 bacteriŽn detecteren waarbij de uitslag al binnen 2 dagen beschikbaar is. Het brede...

Meer info
Contact
 • Agro Nova BV
  Van der Duinstraat 128
  5161 BS
  Sprang Capelle

  Tel: (0416) - 652420
  Email: info@agronova.nl

© Agro Nova BV - Van der Duinstraat 128 - 5161 BS - Sprang Capelle Webdesign: KtB